REFERENSER

Störst av allt är nöjda uppdragsgivare

Professionella med stor kunskap om annonsering i sociala medier och alltid med kunden i fokus. Utifrån kundens bästa lämnar man bra förslag på annons och bilder om man behöver hjälp med detta. Aldrig några problem, man löser alla frågor kring annonsering i sociala medier. Man ser alltid att kunden är nöjd med sin annons och kan få bästa  spridning och nå rätt kandidater. SMW Group besitter kunskap om både annonsutförande och våra beteende på sociala medier var man kan nå rätt kandidater!

Thomas Johansson, Personalhandläggare, Trollhättans stad

Med SMW Group kan man alltid räkna med snabb och professionell hjälp, med sin kompetens inom sociala medier kan de guida oss till att få ut det bästa möjliga av våra annonsering! Vi kan varmt rekommendera SMW Group. 

Kristina Wallin, HR–konsult på Socialförvaltningen, Helsingborgs Stad            

 

 

SMW Group har hjälpt oss med en helhetslösning för rekrytering och marknadsföring via sociala medier och med sin snabbhet, vilja att lösa problem och stora kunnande så är vi mycket nöjda kunder. Vi kan varmt rekommendera SMW Group.

Malin Falkström , HR-strateg, Region Kronoberg                                            

                                              

 

Kriminalvården är en del av rättsväsendet. De har ansvar för fängelser, frivård och häkten. De arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. Deras viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

 

Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1946. Trä är "den gröna tråden" i verksamheten när skog blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi.

 

Sveriges ledande mäklarkedja med ca 270 kontor och cirka 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar de omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer.

 

Fler nöjda uppdragsgivare