BLI EN I SMW CREW

SMW Group befinner sig i en tillväxtfas och söker kontinuerligt fler medarbetare. 

Account manager

Nu söker vi en kundansvarig säljare med högt driv som tillsammans med oss vill stärka SMW Groups position som en ledande aktör inom digitala lösningar på sociala medier för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring.

 

Är du en driven tävlingsmänniska som brinner för att skapa kundrelationer? Är du en skicklig försäljare in i benmärgen, har en proffsig attityd och vill bli en del av ett härligt team? Perfekt! Vi söker efter just dig – en kundansvarig säljare med högt driv till vårt bolag i centrala Göteborg.  

 

Om SWMG

SMW Group levererar en helhetslösning för rekrytering, Employer Branding och marknadsföring via sociala medier. Vårt koncept ger arbetsgivare unika möjligheter att hitta rätt kandidater till lediga tjänster, stärka sina arbetsgivarvarumärken och marknadsföra tjänster och produkter. Det gör vi genom kvalitativ exponering av annonser i sociala medier; Facebook, Instagram, Linkedin och Audience Network. På så sätt fungerar SMW Group som ett led i rekryteringsprocesser och utökar varumärkesstärkande marknadsföringsarbeten.


Om tjänsten

Du kommer att arbeta självständigt med komplett kundansvar där dina främsta uppgifter är att driva försäljning av annonsplatser i sociala medier. Därför ser vi att du som söker har ett starkt fokus på service, en stark tävlingsinstinkt och inte är rädd för att hugga i.

 

För att trivas i rollen bör du vara en person som drivs av utmaningar, är ansvarstagande och en glädjespridare som bidrar till ett framgångsrikt team. Vi ser också gärna att du är en person som enligt folk runtom dig beskriver som ”tar för sig”. Du bör givetvis även ha ett genuint intresse för rollen som erbjuds. Arbetet är förlagt mellan klockan 8–17, måndag till fredag, och du kommer sitta i ljusa och moderna lokaler mitt i pulsen i centrala Göteborg.

 

SMW Group riktar sig mot flera marknader vilket gör att det finns möjligheter att driva försäljning mot både den svenska och norska marknaden.

 

Krav

  • Erfarenhet av försäljning

 

Meriterande:  

  • Erfarenhet av försäljning inom B2B

  • Arbetat inom mediabranschen

  • Är norsktalande

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos SWM Group får du möjligheter att utmanas, utvecklas och sporras. Därför erbjuds alla medarbetare:

 

  • Fullständig säljutbildning, utvecklingssamtal och daglig coaching

  • Fast lön samt marknadens bästa provisions-modell (alla säljare får provision från första affär)

  • SMW Group satsar långsiktigt och erbjuder tjänstepension

  • Riktigt härliga kollegor

  • Säljtävlingar både på individnivå och som team

 

Tävlingar det senaste året:  Weekendresa till valfri destination i Europa, Rolex-tävling, spaweekend, middag för två, VIP-biljetter till vår privata lounge på Scandinavium (hockey, konserter mm), kostymtävling, helikopterflygning + spa m.fl. 

 


Ansökan

I din ansökan vill vi ha en kort beskrivning om varför just du passar för uppgifterna samt en motivering till varför du är lämplig för denna tjänst. Detta skickar du in tillsammans med ett CV nedan.

 

För mer information om tjänsten vänligen kontakta karriar@smwg.se  

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

 

 

Vad säger våra medarbetare? 

Christopher Wåhlstedt, Account manager & Teamleader, om hans resa med SMW Group:

 

Att börja jobba på SMW Group är det bästa valet jag gjort i min karriär. Att arbeta med försäljning var något helt nytt för mig när jag kom till SMW Group. Jag hade aldrig tidigare jobbat med försäljning. Men jag märkte snabbt att det var bra för min personliga utveckling, och stämningen på kontoret kombinerat med bra coaching gjorde att jag blev motiverad att göra det bästa utav varje dag. Med den inställningen och det arbete och driv jag lade ner blev jag teamleader på nio månader - och vann Årets bästa säljare. 

 

Jag skulle säga att med den stämningen vi har på kontoret, bra coaching, roliga afterworks, triggande tävlingar och den grymma provisionsmodell vi arbetar efter så kan alla lyckas - alla!  

 

intresserad?

Snabbansökan